Project 1
Home | Nieuws | Finaleplek So You Think You Can Build challenge voor elk® TransforMEER

Finaleplek So You Think You Can Build challenge voor elk® TransforMEER

So You Think You Can Build is een initiatief van Aedes vereniging van woningcorporaties, Netwerk Conceptueel Bouwen en 10 woningcorporaties. Namens hen daagt ESTI (Ecosystem Thinking Institute) de markt uit om innovatieve oplossingen te bedenken om versneld 150.000 sociale huurwoningen te bouwen.

Met ons pas gelanceerde innovatieve bouwconcept TransforMEER realiseren we dit doel. We zijn misschien een "vreemde eend" in de competitie, want wij gaan verder. Voor ons geen nieuwbouw in het weiland. Wij geloven in het beter maken van bestaande wijken. TransforMEER levert niet alleen meer woonruimte op. Door slimmer, sneller en circulair te bouwen dragen we ook bij aan meer duurzaamheid. En door een vernieuwend, integraal sociaal plan zorgen wij voor meer leefbaarheid en een betere doorstroming in de wijk. Benieuwd hoe we dat doen? Kijk dan op de website van elk® TransforMEER.

Enorm trots zijn wij op deze erkenning van ons nieuwe TransforMEER concept. Bedankt Aedes vereniging van woningcorporaties, Netwerk Conceptueel Bouwen en ESTI (Ecosystem Thinking Institute)

Nu op naar de finale op woensdag 7 juli!

----------

Tijdens het finale-event zal de jury de finalisten vragen stellen over hun inzending en wordt de winnaar bekend gemaakt. De finale is een hybride event. Naast de finalisten zal een beperkt aantal genodigden live aanwezig zijn. De finale wordt live uitgezonden en gestreamd vanuit de High Tech Campus Eindhoven. Wil je dit gratis evenement (virtueel) bijwonen? Dat kan.

Meld je dan aan via dit Finale-event So You Think You Can Build.