Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

5 juni 2023

NVT onderhoudsgroep en elk® groep bundelen krachten en expertise

NVT Onderhoudsgroep en elk® groep bundelen krachten en expertise
Overname past in gezamenlijke toekomstvisie renovatie- en onderhoudsmarkt

NVT Onderhoudsgroep en elk® groep bundelen krachten en expertise

NVT Onderhoudsgroep is ruim 115 jaar actief en een landelijk speler in vastgoedonderhoud en betonrenovatie. Het bedrijf wil inspelen op de marktontwikkelingen waarbij specialisatie centraal staat. Vandaar dat wordt gekozen voor de samenvoeging met de elk® groep.

NVT Betonrenovatie: zelfstandige dochter van elk® groep

NVT Onderhoudsgroep staat bekend als landelijke expert op het gebied van betonrenovatie, kunststof vloeren en constructieve versterking. Het samengaan met elk® groep maakt het mogelijk om deze expertise versneld verder te ontwikkelen en te laten groeien.

NVT Betonrenovatie zal zelfstandig opereren onder de vlag van een stevige, ambitieuze en slagvaardige moederorganisatie. De disciplines vastgoedonderhoud, verduurzaming en engineering gaan verder als integraal onderdeel van het in renovatie en onderhoud gespecialiseerde elk® groep.

Ronny Hulsman, algemeen directeur NVT Betonrenovatie: “Deze samenwerking borgt onze sterke positie in de markt. Onze unieke positie als de specialist in betonrenovatie zal zelfs gestaag kunnen groeien. Maar ook onze vakkennis over vastgoedonderhoud en renovatie kan zich doorontwikkelen binnen de kracht van elk® groep. Daarbij hebben we hetzelfde DNA. Altijd gedreven om te vernieuwen en met een cultuur die staat voor kwaliteit in relaties en producten. Zonder gedoe dus. Ik kijk uit naar deze nieuwe fase vol kansen en mogelijkheden!”

Roel van Elk, algemeen directeur elk® groep: “Als aanjager van de Nederlandse renovatie- en onderhoudsmarkt willen wij de transitie naar duurzame en vitale wijken versnellen. Voor iedereen! Dat doen we door te innoveren op sociaal en technisch gebied. Bij die ambitie past deze bundeling van expertise en de toevoeging van een nieuw en belangrijk specialisme. Het versterkt onze landelijke dekking en het voelt goed om samen met de vakmensen van NVT Onderhoudsgroep deze versnelling als elk® groep waar te maken.”

NVT Onderhoudsgroep

Op 10 december 1907 is NVT Onderhoudsgroep opgericht in Den Haag. De combinatie van vakkundig personeel, een goed netwerk aan relaties en het overnemen van een aantal collegabedrijven zorgde voor een stevig fundament. NVT Onderhoudsgroep heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de betonrenovatie sector in Nederland. Met vestigingen in Groningen, Apeldoorn, Utrecht, Bleiswijk en Eindhoven heeft NVT Onderhoudsgroep inmiddels een landelijke dekking. Op dit moment telt het bedrijf  270 medewerkers.

elk® groep

elk® groep bestaat sinds 2000 en is met ruim 500 collega’s landelijk actief en lokaal verankerd vanuit 11 vestigingen. Samen met woningcorporaties en andere vastgoedprofessionals wordt dagelijks, zowel sociaal als technisch, inhoud gegeven aan de transformatie van wijken en het verbeteren en onderhouden van maatschappelijk vastgoed.