Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Elk mens heeft
recht op een
betaalbare woning

TCO: de sleutel tot betaalbaar en toekomstbestendig vastgoed

Voor een woningcorporatie is het belangrijk om partners te hebben die de Total Cost of Ownership (TCO) kunnen onderbouwen en ervoor zorgen dat huurwoningen betaalbaar blijven. Timing van onderhoud is cruciaal en het hele proces moet worden uitgevoerd door multidisciplinaire teams. Een transparante prijsstelling, efficiëntie, kostenbesparing en garantie op de kosten zijn doorslaggevend bij het kiezen van een partner. TCO is onmisbaar voor weloverwogen, toekomstgerichte besluitvorming en helpt om kansen voor toekomstige ontwikkelingen te benutten. Behouden wat goed is, verbeteren wat nodig is en ruimte laten voor ontwikkelingen in de toekomst zijn dé pijlers bij doordachte vastgoedverbetering. En daar zijn wij een ster in!

Vooruit denken

Traditioneel hebben (nieuw)bouwpartijen geen of weinig focus op de kosten voor onderhoud. Dat kan ertoe leiden dat vaak niet de beste keuzes gemaakt worden. elk® denkt proactief mee: dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar de ruimte voor verbetering zit. Weten we wat er aan de voorkant nodig is om te zorgen dat de Total Cost of Ownership omlaaggaat. Deze kennis, gecombineerd met een optimaal just-in-time onderhoudsproces en een reële restwaarde geeft ons de sleutel tot betaalbaar wonen.

We weten precies wat er aan de voorkant nodig is om te zorgen dat de total cost of ownership daalt

Efficiëntie en kostenbesparing

Een belangrijk aspect van vastgoedverbetering is het optimaliseren van efficiëntie en kostenbesparing. Het gebruik van duurzame en energiezuinige materialen en innovatieve technologieën bespaart kosten op de lange termijn. Een professioneel en ervaren elk®-team adviseert opdrachtgevers graag over de beste oplossingen binnen een specifiek project.

Garanties

Als betrouwbare partner in vastgoedverbetering bieden we natuurlijk garanties op de geleverde diensten. Dit kan bijvoorbeeld een garantie zijn op de kosten of de kwaliteit van het werk. Dit geeft opdrachtgevers en hun klanten – zoals huurders – de zekerheid dat de verbeteringen op een professionele en duurzame manier worden uitgevoerd.

Toekomstgerichte besluitvorming

We houden niet alleen rekening met de huidige staat van vastgoed, maar we kijken ook naar de toekomst. Onze besluitvorming is altijd op de toekomst gericht. Zo zorgen we ervoor dat de verbeteringen ook op de lange termijn waarde toevoegen en daarmee bijdragen aan duurzame en betaalbare woningen voor de toekomst.

Oók voor huurders

Kostenbesparende renovaties en onderhoud dragen bij aan het betaalbaar houden van woningen voor de huurders van onze opdrachtgevers. Door te investeren in duurzame oplossingen, zoals isolatie en energiezuinige systemen, kunnen huurders bovendien besparen op hun energierekening. Dit draagt niet alleen bij aan de betaalbaarheid van de woning, maar ook aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Slimme keuzes binnen renovaties en onderhoud, dragen dus bij aan betaalbare en duurzame woningen voor huurders.

Ontdek hoe elk®
renovatie en onderhoud
betaalbaar houdt

Contact