Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

25 oktober 2023

Bouwbedrijf Renshof wordt onderdeel van elk® groep

overname renshof

Groeinieuws

Per 25 oktober 2023 hebben we Bouwbedrijf Renshof uit Enschede overgenomen. Met de overname verstevigen we onze positie in het oosten van Nederland en geeft het verder vorm aan onze gewenste groei. Renshof wordt onderdeel van de elk® groep, maar blijft onder eigen vlag en identiteit haar werkzaamheden uitvoeren.

Bouwbedrijf Renshof werd in 2003 opgericht en telt zo’n dertig medewerkers. Het bedrijf concentreert zich op renovatie, verduurzaming en onderhoud voor professionele vastgoedeigenaren. Gecombineerd met onze elk® Twente vergroten we zo onze positie in deze regio.

Roel van Elk
Roel van Elk

"Renshof is een relatief jong bedrijf met ontzettend veel potentie, betrokken medewerkers en vakmanschap. We delen een gezamenlijke kijk op onderhoud en verduurzaming. Ik ben daarom erg blij met het feit dat deze degelijke en goede organisatieonderdeel van de elk® groep wordt."

Cor Renshof over de overname

“Marc en ik zijn trots en blij dat we ons mooie bedrijf kunnen overdragen aan elk® groep. Het Geen Gedoe DNA van elk® sluit naadloos aan bij onze werkwijze en onze collega’s.” Marc ter Huerne voegt daaraan toe: “Wij hebben een prachtig fundament gebouwd dat klaar is voor de volgende fase van onze ontwikkeling, onze medewerkers hebben er zin in! ”