Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

elk® kubus

De elk® kubus is een betaalbare, duurzame en slimme prefab-module die het technische hart vormt van een nieuwe woning.

elk®kubus stapbelbaar tot appartementen
elk®kubus onderdeel van transformeer concept

De basis van ons TransforMEER concept

elk®kubus

De elk® kubus: betaalbaar, duurzaam en makkelijk inpasbaar in de gebouwde omgeving. Deze slimme en circulair geprefabriceerde 3D-module is het technische hart van elke nieuwe woning. De elk® kubus bestaat uit een keuken, toilet, badkamer en techniekruimte. We stapelen de kubussen en daaromheen brengen we (houten) 2D-modules aan: daken, gevels, binnenwanden en (tussen)vloeren. Dat maakt ons betaalbaar, supersnel en flexibel. Bijna iedere indeling is mogelijk. Bovendien voldoen onze plattegronden aan de PMC 6 & 7 van de Woonstandaard (NCB). Ook de ‘look and feel’ kunnen we volledig afstemmen op de omgeving.

Optoppen, inschuiven en uitbreiden

Transformeren met elk®

Met onze prijswinnende prefab-oplossing toppen we lage flats op, transformeren we de (commerciële) plinten van hoogbouwcomplexen in woningen én verdichten we onbenutte plekken in de wijk met kleinschalige appartementencomplexen. Onze optopper is zelfs in te zetten als flexwoning. Een mooie verplaatsbare woning, geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens. Met een plattegrond die voldoet aan de PMC 12.

Is meer chirurgisch ingrijpen nodig? Met de kubus als basis vervangen we een enkele woning in slechts 25 dagen. Van volledige demontage tot sleuteloverdracht. Een tussenwoning veranderen we in twee appartementen. Een hoekwoning in drie. Zo halen we meer uit de wijk.

We hebben de elk® kubus ontwikkeld met AG NOVA architecten. De elk® kubus vormt de basis van ons TransforMEER concept.

elk® kubus experience ruimte

Meer weten over
de elk® kubus?

Contact

elk® kubus