Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

26 juni 2024

Aannemingsbedrijf Weijermars wordt onderdeel van elk® groep

Aannemingsbedrijf Weijermars wordt onderdeel van elk® groep

Vandaag werd bekend dat Aannemingsbedrijf Weijermars onderdeel wordt van de elk® groep. Weijermars, dat gevestigd is in Hengelo, is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en verduurzaming van vastgoed. Er werken momenteel dertig gepassioneerde vakmensen. Zij blijven voorlopig onder eigen vlag werkzaamheden uitvoeren.

Met de overname van Weijermars ziet elk® de organisatie verder groeien. Eerder nam het Bouwbedrijf Renshof – uit Enschede – over. Samen met de bestaande elk®-vestiging in Enter, heeft elk® nu drie locaties in het oosten van Nederland.

Aannemingsbedrijf Weijermars werd opgericht in 1928 en is – net als elk® – een familiebedrijf. Momenteel staat de derde generatie Weijermars aan het roer. De organisatie was op zoek naar een sterke partner en heeft die in elk® groep gevonden. Tegelijkertijd past de overname in de strategie van elk® om gelijksoortige bedrijven aan de groep toe te voegen en zo haar positie verder te versterken.

Roel van Elk over de overname: ”We zijn erin geslaagd om de elk® groep verder uit te breiden met een organisatie die hetzelfde DNA heeft. Tijdens de gesprekken die we voerden, kwamen we er al snel achter dat we over belangrijke zaken hetzelfde denken. We kijken ernaar uit om samen verder aan de weg te timmeren en vorm te geven aan onze gemeenschappelijke doelen.”

Ook Wilfried Weijermars en Herbert van Putten zijn enthousiast over deze stap. “Met een goed gevoel zien wij ons mooie bedrijf onderdeel van de elk® groep worden. De zekerheid en waardering voor onze medewerkers en opdrachtgevers vormt een mooie basis voor een vruchtbare en duurzame samenwerking. Relaties kunnen blijven rekenen op onze kwaliteit en inzet, nu ook weer 24 uur per dag!”