Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Vestiging
Vlaardingen

Telefoon088 - 225 86 00
StraatArij Koplaan 10-12
Openingstijden08.00 - 17.00
E-mailvlaardingen@elk.nl
Postcode3132 AA Vlaardingen
ContactpersoonDave de Kleijn
Vestiging elk® groep De Goede Vlaardingen beneden

Duurzaam denken, durven én doen

vestiging elk® groep De Goede Vlaardingen collegas

elk® Vlaardingen levert als onderdeel van de elk® groep vastgoedonderhoud in de Randstad. In de regio Groot Rijnmond, Westland en Haaglanden: van Leiden, Den Haag, Hoek van Holland, Maassluis en Spijkenisse tot Rotterdam en omstreken. We gaan niet alleen mee met de laatste ontwikkelingen, we lopen er graag op vooruit. We leggen de lat hoog voor onszelf en streven naar resultaten waar onze opdrachtgevers volop van kunnen profiteren. Duurzaam denken, durven én doen, dat is onze aanpak.

We maken duidelijke afspraken vanaf het begin. We plannen en calculeren op basis van zorgvuldige opnames en inspecties. Bovendien leggen we functionele eisen vast in vooraf bepaalde prestatie-eisen. Ons werk is gebaseerd op de richtlijnen van de RGS/KiB-methodiek en voldoet aan de eisen van het nieuwe VGO-keur. Zo zorgen we ervoor dat vastgoed niet alleen nu, maar ook in de toekomst straalt.

Vanuit Vlaardingen bieden we integraal onderhoud aan, inclusief schilderwerk. Ons team van ervaren professionals pakt alle aspecten van het onderhoud aan vastgoed aan. We werken resultaatgericht en streven er altijd naar om verwachtingen te overtreffen.

over elk®
vestiging elk® groep De Goede Vlaardingen bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Arij Koplaan 10-12 in Vlaardingen is goed bereikbaar. De locatie is onderdeel van Westwijk en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en auto. Met de auto via de A15, Ring A4 en vanaf de A12 via de A20. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het dichtstbijzijnde metrostation is station Vlaardingen West. Hier wandel je in ongeveer 9 minuten naar de Arij Koplaan.

Maatschappelijk betrokken

elk® Vlaardingen staat niet alleen bekend om uitstekende service, maar ook om betrokkenheid bij de gemeenschap. We zien het ondersteunen van goede doelen als een essentieel onderdeel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We kiezen ervoor haalbare en overzichtelijke doelen, bij voorkeur in de regio Vlaardingen en Dordrecht, te steunen. Onze sponsoring richt zich voornamelijk op drie belangrijke doelgroepen: lokale sportverenigingen, organisaties die zich bezighouden met medische onderzoeken en kansarme kinderen in Nederland. Of het nu gaat om een financiële bijdrage of het uitvoeren van werkzaamheden, wij willen een positieve impact maken in onze gemeenschap.

Lokale opdrachtgevers

log hw wonen
logo woonkracht 10
logo havensteder
logo lyceum vos
logo albert schweitzer ziekenhuis
logo staedion

Geen
gedoe