Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Vestiging
Twente

Telefoon088 - 355 03 00
StraatVeldegge 6
Openingstijden08.00 - 17.00
E-mailenter@elk.nl
Postcode7468 DJ Enter
ContactpersoonMarc Derksen

elk detail telt mee voor het grote geheel

elk® vestiging Enter kantoor

Wij zijn gevestigd in Enter, een dorp aan de Regge in het westen van Twente, in de provincie Overijssel. Hier werken we aan diverse projecten op het gebied van Renovatie en verduurzaming en Mutatieonderhoud en planmatig onderhoud. In Enter vinden we alles wat we nodig hebben: goede bereikbaarheid in een mooie omgeving. Vanuit deze locatie bedienen we de regio’s Overijssel, Gelderland en Utrecht.

We hebben momenteel drie klantteams die vanuit hier werken:

Renovatie en verduurzaming en Mutatieonderhoud en planmatig onderhoud. Onlangs is daar nog een derde klantteam aan toegevoegd: de VGO-afdeling van NVT Apeldoorn, die sinds juni 2023 onderdeel zijn geworden van de elk® groep.

over elk®
elk® vestiging Enter buiten

Bereikbaarheid

Met de auto is Veldegge 6 in Enter makkelijk te bereiken. Als je via de snelweg komt, neem dan de A1 en dan de afslag 28-Rijssen. Vanaf daar volg je de borden richting Enter. Je kan ook afrit 27-Wierden vanaf de A1 nemen en dan de N347 volgen naar de Veldegge in Enter. Het is het pand aan de linkerkant van de straat en er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Met het openbaar vervoer kan je ook naar Enter, maar dat is wel wat lastiger: vanaf treinstation Almelo pak je lijn 95 richting Borculo en stap je uit bij de halte Dorpsstraat. Daarna wandel je 1,2 km naar Veldegge 6.

Lokale opdrachtgevers

logo gemeente utrecht
logo umc utrecht
logo de woonplaats
logo gemeente oost gelre
logo rijksvastgoedbedrijf
logo reggewoon
logo delta wonen

Geen
gedoe