Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Vestiging
Nijmegen

Telefoon088 - 355 03 00
StraatBijsterhuizen 1108
Openingstijden08.00 - 17.00
E-mailnijmegen@elk.nl
Postcode6546 AS Nijmegen
ContactpersoonBetty Leenders

elke samenwerking is een
win-win situatie

vestiging Nijmegen elk® groep

In onze vestiging Nijmegen werken we hard aan diverse projecten voor de marktsegmenten Wonen en Maatschappelijk & Commercieel Vastgoed. We hebben drie klantteams die voor verschillende opdrachtgevers werken.

Het eerste klantteam is specifiek gericht op het plannen van onderhoud en het verduurzamen van woningen voor woningcorporaties. Ze zijn experts in het beheren van projecten op lange termijn en het implementeren van duurzame oplossingen. Het tweede klantteam is gespecialiseerd in dagelijks en mutatieonderhoud; ze voeren snel en efficiënt reparaties en renovaties uit. Het derde klantteam richt zich op utiliteitsprojecten en biedt expertise op het gebied van onderhoud en renovatie voor zakelijke klanten. Elk klantteam op kantoor bestaat uit een projectleider, planvoorbereider en projectondersteuner, die samenwerken om de behoeften van de klanten te begrijpen en hoogwaardige diensten te leveren.

Naast de klantteams hebben we ook een aantal ondersteunende teams op onze locatie in Nijmegen, waaronder hr, Finance, Marketing & Communicatie en Bewonerscommunicatie. Deze teams zorgen voor een naadloze coördinatie en ondersteuning, waardoor onze klantteams zich volledig kunnen concentreren op het bieden van uitstekende service aan onze opdrachtgevers.

over elk®
elk-nijmegen-straatkant

Bereikbaarheid

Met de auto is Bijsterhuizen 1108 te bereiken via de A73, afslag Wijchen of de N326 vanaf de A50. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten rijden naar het terrein. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein zelf en in de nabije omgeving en we hebben er diverse elektrische oplaadpunten voor je auto.

Met het openbaar vervoer is Bijsterhuizen 1108 te bereiken via buslijn 99 vanuit Nijmegen of buslijn 11 nemen vanaf station Nijmegen Dukenburg. De dichtstbijzijnde bushalte is Bijsterhuizen, op ongeveer 5 minuten loopafstand van het terrein. Daarnaast is er een treinstation in Wijchen, vanwaar er verschillende buslijnen vertrekken richting Bijsterhuizen.

Woonwaarts

8

Woonwaarts geeft ons gemiddeld een 8 voor onze dienstverlening

Bewoners van JOOST

9

De bewoners van woningen van JOOST geven ons gemiddeld een 9 voor onze dienstverlening

Lokale opdrachtgevers

logo woonwaarts
logo gemeente wijchen
logo nxp
logo joost
logo kleurrijk wonen
ribw logo

Geen
gedoe