Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Vestiging
Gemert

Telefoon088 - 355 03 00
StraatOost-Om 65
Openingstijden08.00 - 17.00
E-mailgemert@elk.nl
Postcode5422 VX Gemert
ContactpersoonClaartje Smits
elk® groep vestiging Gemert - geen gedoe

elk resultaat is een trots moment

elk® groep vestiging Gemert - vergaderen

Vanuit onze vestiging in Gemert bedienen we onze klanten in de regio Zuidoost-Brabant, Den Bosch, Vught, Helmond, maar ook Mook, Malden, Molenhoek en Ottersum. Met drie toegewijde klantteams leveren we een breed scala aan services op het gebied van planmatig onderhoud, bouwkundig werk en dagelijks onderhoud.

Of het nu gaat om het herstellen van kleine gebreken, het opknappen van een woning na vertrek van een huurder of het uitvoeren van noodreparaties, wij staan klaar om snel en efficiënt te handelen.

Een van de bijzondere aspecten van onze vestiging in Gemert is het grote aantal medewerkers met lange dienstverbanden. Velen van hen hebben een rijke geschiedenis met de opdrachtgevers waarmee we al vele jaren samenwerken. Deze ervaren en betrokken medewerkers zijn een waardevol onderdeel van ons team. Met hun kennis en kunde voegen ze enorm veel waarde toe voor onze opdrachtgevers.

over elk®
elk® groep vestiging Gemert - bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Met de auto is Oost-Om 65 Gemert eenvoudig te bereiken. Als je via de snelweg komt, neem dan afslag Wijchen op de A73. Vanaf daar volg je de borden richting Gemert. Je kunt ook afrit 6-Boxmeer vanaf de A73 nemen en dan de N272 volgen naar de Oost-Om in Gemert.

Als je vanaf de A50 komt, neem dan afrit 13-Volkel en volg de route Knokerdweg, Het Goor en dan N605 naar de Oost-Om in Gemert. Het is het hoekpand aan de rotonde en er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Met het openbaar vervoer kun je naar Gemert, maar dat is wel wat lastiger: vanaf treinstation Boxmeer pak je lijn 123 richting Gemert Pelgrimsrust en stap je uit bij de halte Scheiweg. Daarna wandel je 900 meter naar Oost-Om 65.

Lokale opdrachtgevers

logo Charlotte van Beuningen
logo provincie Brabant
logo woonpartners

Geen
gedoe