Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

31 maart 2021

VGO keur gehaald met een score van 100%!

VGO keur gehaald met 100%

Toetsing van RGS-proces en klanttevredenheidscore

Als onderhoudsbedrijf zijn wij aangesloten bij VGO-keur. Dit is een keurmerk wat organisaties beoordeeld of zij langdurig onderhoud kunnen adviseren, realiseren en garanderen. Hierbij kijkt men naar de aandachtsvelden van het INK-model. Dit keurmerk wordt onafhankelijk getoetst door KIWA.

We zijn super trots dat wij deze maand opnieuw voor 3 jaar zijn gecertificeerd met het VGO- keurmerk. Voor de derde keer op rij haalden we een 100 % score voor alle disciplines (dak, gevel, installaties & interieur).

Naast het toetsen van ons RGS-proces, worden opdrachtgevers gevraagd naar hun ervaringen met elk®. Onze opdrachtgevers hebben ons gewaardeerd met een klanttevredenheidsscore van 8,8!

Een paar mooie voorbeelden van reacties die we hebben gekregen:

‘’Het sterkste punt van elk® is het organiseren en zorgen dat de klant geen gedoe heeft.’’

‘’elk® heeft innovatiekracht, denkt buiten de box en is heel goed in alles wat met communicatie te maken heeft. Medewerkers van elk® zoeken nadrukkelijk de communicatie op, op alle niveaus.’’

Dankjewel aan al onze collega’s, die er elke dag voor zorgen dat we ook echt geen gedoe leveren!

Over VGO keur

Het VGO-keurmerk is een hulpmiddel voor opdrachtgevers om goede bedrijven te selecteren zowel voor (planmatig) vastgoedonderhoud als voor investeringsopgaven zoals renovaties en verduurzamingsprojecten aan gebouwen en woningen. Het keur is multidisciplinair en sluit aan op de behoefte van opdrachtgevers om het gehele onderhoud geïntegreerd aan te besteden. Het VGO-keur is gebaseerd op de ‘Leidraad Resultaatgericht Samenwerken’.

Het VGO-keur is het enige onafhankelijke keurmerk dat opdrachtgevers zekerheid biedt over de technische kwaliteit, het toepassen van de juiste processen en de organisatorische en financiële stabiliteit van een onderhoudsbedrijf.