Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

14 februari 2022

We zijn opnieuw ketenpartner van Mooiland

elk - opnieuw ketenpartner van Mooiland

Een bijzondere boodschap voor ons op Valentijnsdag

Op deze Valentijnsdag heeft Bart Kivits, de directeur Vastgoed van Mooiland, een bijzondere boodschap. Hij stuurt namelijk een groot hart op pad om vijf ketenpartners te vragen om een duurzame en langdurige relatie met Mooiland aan te gaan.

Een samenwerking voor de komende negen jaar

De komende negen jaar slaan elk®, KnaapenGroep en De Variabele de handen ineen met Mooiland om samen 450 woningen per jaar te renoveren en te verduurzamen. Voor nieuwbouw zijn Janssen de Jong Bouw en Bouwmij Janssen de partners van Mooiland. Zij zullen de komende jaren gemiddeld 70 duurzame en energiezuinige woningen per jaar bouwen voor Mooiland. Bart Kivits is blij met deze langdurige samenwerking: “Met vol vertrouwen hebben wij deze samenwerking voor een periode van maar liefst negen jaar gesloten, en niet alleen voor renovatie maar ook voor onze nieuwbouw. Hiermee kiezen we voor continuïteit. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze opgave sneller, duurzamer en betaalbaarder kunnen uitvoeren met een hogere klanttevredenheid. Dit is een essentiële stap om ons doel te bereiken om onze bewoners en andere stakeholders een thuis te bieden.”

Duurzaam, betaalbaar en circulair

De komende jaren staan woningcorporaties voor grote uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. In 2030 moeten alle woningen een gemiddeld energielabel A hebben. Mooiland wil daarnaast meer doen op het gebied van circulair bouwen. Bij de keuze voor samenwerkingspartners heeft Mooiland daarom ook expliciet gekeken naar partners die oog hebben voor bewoners. Gelukkig heeft Mooiland de juiste partners gevonden.

Roel van Elk, algemeen directeur elk®, geeft aan: “Als elk® zijn we de afgelopen vier jaar al ketenpartner geweest van Mooiland. Jaren waarin we perfect op elkaar zijn ingespeeld. Dit heeft geleid tot een fantastische klantreis voor de huurders. We zijn er trots op dat we de komende negen jaar opnieuw voor Mooiland mogen werken en verder kunnen bijdragen aan onze ambitie: maximale sociale impact met minimale milieu-impact.”