Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

22 maart 2022

De Goede vastgoedonderhoud onderdeel van elk® groep

Hendriks SGR wordt onderdeel van elk® groep

Sinds 15 maart is onze familie uitgebreid met De Goede

We hebben onze familie uitgebreid! Sinds dinsdag 15 maart 2022 is De Goede Vastgoedonderhoud onderdeel van ons toonaangevende renovatie- en onderhoudsbedrijf geworden. Met deze overname versterken we onze positie op de onderhouds- en renovatiemarkt in Zuid-Holland.

De Goede VGO is ook een familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring in het vak. Met vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht zijn zij een belangrijke speler in de regio’s Rotterdam, de Haaglanden en de Drechtsteden. De Goede VGO begon ooit als traditioneel schildersbedrijf, maar ontwikkelde zich tot een integraal onderhoudsbedrijf met een sterke expertise op het gebied van Resultaat Gericht Samenwerken. Net als wij, maakte ook De Goede VGO de stap naar verduurzamen en Groot Onderhoud.

Het is geweldig om te zien dat wij en De Goede VGO op meerdere vlakken dezelfde visie delen. Dit geeft ons veel vertrouwen om samen de toekomst in te gaan. We willen ons blijven richten op werken in de gebouwde omgeving en daarbij een excellente bewonersreis bieden. Geen gedoe is ons motto!

We zetten in op duurzame groei, innovatie en ontwikkeling voor de lange termijn. Met de samenvoeging van beide bedrijven ontstaat meer innovatie- en slagkracht voor het uitvoeren van grotere renovatieprojecten. Bovendien versterken we onze positie als prominente onderhoud- en renovatiespecialist in Zuid-Holland.

Roel van Elk, onze oprichter, is blij met de samenwerking en zegt: “Met De Goede VGO kunnen we ook in Zuid-Holland blijven werken aan onze ambitie: het helpen van vastgoedeigenaren met het transformeren, renoveren en onderhouden van hun bezit. Zonder gedoe.” Pieter Hans de Goede, eigenaar van De Goede VGO, voegt hieraan toe: “Deze samenwerking zorgt voor synergie en continuïteit in optima forma voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Samen met elk® werken we toekomstgericht aan een continue verbetering van onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers met behoud van de kernwaarden van een familiebedrijf.”

We zijn enorm blij met deze samenwerking en kijken uit naar de toekomst. Dankzij deze overname kunnen we nog beter inspelen op de wensen en ontwikkelingen in de markt en samen werken aan een duurzame toekomst!