Project 1
Home | Nieuws | Renovatie & Transformatiebeurs

Renovatie & Transformatiebeurs

Onze ambitie?
Door sociaal en technisch te innoveren de transitie naar duurzame en vitale wijken versnellen. Voor iedereen.
Een paar van die innovaties kan je bekijken op de Renovatie & transformatie beurs op 23/24/25 mei in Brabanthallen, Den Bosch. Kom langs op stand D052 en ervaar de mogelijkheden van o.a. TransforMEER via de virtual tour of kom 'gewoon' een balletje gooien.

Ook wij ons zorgen over het enorme tekort aan woningen. Locaties zijn beperkt beschikbaar. Daarom pleiten wij ervoor om kansen te benutten in bestaande wijken. Met TransforMEER creëren we op een efficiënte en vriendelijke manier meer betaalbare en duurzame woningen in de wijk. Tot wel 50% extra woonruimte! Door het optoppen van lage flats, hoekwoningen veranderen in drie appartementen en onbenutte plekken in de wijk verdichten. Daarmee stimuleren we de doorstroming naar passende woningen, behouden we het karakter van de wijk én bevorderen de leefbaarheid, inclusiviteit en sociale cohesie. In behapbare stappen én met een goed doordachte bewonersreis. Zo realiseren we met bewoners en woningcorporaties een duurzame wijk-upgrade.

René Olde Monnikhof zal er elke dag een workshop over verzorgen in Praktijktheater Renoveren. En je kunt je (gratis) registreren om de beurs te bezoeken.