Project 1
Home | Nieuws | Op zoek naar een duurzame samenwerkingspartner voor 2.0 renovatieprojecten

Op zoek naar een duurzame samenwerkingspartner voor 2.0 renovatieprojecten

Heb jij een montagebedrijf of werk je bij een bedrijf waar monteren van elementen in de eindsituatie jullie dagelijks werk is en waar een professionele en no-nonsense mentaliteit voorop staat?  Dan zijn wij op zoek naar jullie!

Bij elk® houden we van eenvoud. Daarom onderscheiden we ons van traditionele bouwbedrijven door ons te richten op het renoveren en verduurzamen van bewoonde woningen voor onze vaste klanten. Momenteel hebben we ongeveer 200 badkamers, 150 keukens en toiletten op de planning staan voor het komende jaar, en we willen deze projecten op een industriële manier aanpakken met behulp van o.a. duurzame wandpanelen.

Daarom zijn we op zoek naar een samenwerkingspartner in de montage die (bij voorkeur) landelijk werkt en ons kan helpen deze ambitieuze projecten tot een succes te maken. We zoeken een flexibel en professioneel team van ca. 4-8 personen met ervaring in het monteren van esthetische elementen in bewoonde staat. We verwachten dat je met ons mee wil ontwikkelen naar renoveren 2.0 en dat je in staat bent de projecten risicodragend uit te voeren.

Als je denkt dat jouw team de ervaring en vaardigheden heeft om met ons samen te werken, neem dan gerust contact met ons op. We willen graag langdurig samenwerken met bedrijven die onze visie delen en ons helpen een duurzame toekomst te creëren. Samen kunnen we deze renovatieprojecten tot een succes maken!

Stuur een mail naar eindhoven@elk.nl en meld je bij ons!