Project 1
Home | Nieuws | Charlotte van Beuningen, elk® en Caspar de Haan gaan langdurige samenwerking aan

Charlotte van Beuningen, elk® en Caspar de Haan gaan langdurige samenwerking aan

Betaalbare, goed onderhouden en energiezuinige woningen in een leefbare omgeving. Dat is waar Wooncorporatie Charlotte van Beuningen uit Vught voor staat. De Vughtse Wooncorporatie investeert komende jaren flink in haar woningbezit. Charlotte van Beuningen schreef eerder dit jaar een aanbesteding uit voor een langdurige resultaatgerichte samenwerking (RGS). elk® en Caspar de Haan zijn hier voor geselecteerd. Deze week ondertekenden de drie partijen deze samenwerkingsovereenkomst die een looptijd heeft van vijf jaar.

2050

Charlotte van Beuningen heeft als doel om in 2050 volledig CO2-neutraal te zijn. Om dit te bereiken voeren de drie partijen tussen nu en 2024 groot onderhoud uit aan zo’n 2.300 woningen. Bovendien start in 2021 de verduurzaming van 180 woningen per jaar, waarbij de werkzaamheden evenredig verdeeld worden tussen elk® en Caspar de Haan.

Slim samenwerken

‘’Door slim samen te werken, willen we komen tot één standaard werkwijze. Daarbij maken we gebruik van elkaars kennis en kunde. Zodat het woningonderhoud zo soepel mogelijk verloopt, met meer kwaliteit, een daling van de kosten en een hogere klantwaardering.” Aldus Roel van Elk.